Beckhamu istječe ugovor, žele ga Tottenham, QPR i PSG: "Moraju mi garantirati da ću igrati"

Beckhamu istječe ugovor, žele ga Tottenham, QPR i PSG: "Moraju mi garantirati da ću igrati"

Foto: AFP

BIVŠI kapetan Engleske, David Beckham, rekao je da će se truditi biti izabran u momčad Velike Britanije koja će nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Ugovor s L.A. Galaxyjem ističe u studenom ove godine, a nakon isteka Beckham će postati slobodan igrač kojeg već sada intenzivno traži nekolicina klubova. Najglasniji su zasada Tottenham, PSG i Queens Park Rangersi, ali Beckham je izričito naglasio, da za koga god da potpiše će mu morati omogućiti dovoljan broj minuta kako bi se mogao izboriti za nastup na Olimpijskim igrama.

"Imao sam zaista mnogo ponuda što me iskreno iznenadilo. Za igrača u mojim godinama imati toliko ponuda je uistinu lijep osjećaj", rekao je Beckham za The Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Što će se iduće dogoditi ne mogu još reći, osim da ću potpisati za klub koji će mi garantirati dovoljan broj minuta koje bi mi mogle pomoći u ostvarivanju velike želje, a ta je da budem član olimpijske reprezentacije", rekao je Englez.

"Samo biti dio momčadi Velike Britanije bi bila velika stvar. Osjetiti olimpijski duh i biti u mogućnosti osvojiti zlato za Britaniju je viši cilj za mene", kaže Beckham.

"Sama činjenica da se Olimpijske igre održavaju u istočnom djelu Londonu u kojem sam odrastao i da bih ja mogao biti dio momčadi koja će se boriti za zlato bi mi jako puno značila jer sam ja veliki patriota",  otkriva Beckham.

"Dakle, za koga god potpišem, mora mi garantirati igranje na regularnoj bazi kako bi se izborio za nastup na Olimpijskim igrama",  zaključio je bivši kapetan "tri lava".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara