BEOGRAD OČEKUJE KAOS Delije dolaze na Partizanov stadion na novi veliki srpsko-grčki obračun!

BEOGRAD OČEKUJE KAOS Delije dolaze na Partizanov stadion na novi veliki srpsko-grčki obračun!

Screenshot: Youtube, Partizan

SRPSKA POLICIJA je na nogama. Utakmica ionako visokog rizika između Partizana i Olympiakosa koji od 20.45 igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, postala je još teža i opasnija za organizaciju i osiguranje.

Usprkos dogovoru srpskog i grčkog prvaka, a pod patronatom UEFA-e, da na utakmicama u Beogradu i Ateni ne bude gostujućih navijača, na prvu utakmicu došla je "prva ekipa" navijača Olympiakosa.
 
Partizan je potvrdio tu vijest, kao i onu koja puno više brine taj kub i policiju, a to je da je do ulaznica za utakmicu došao i još nepoznat broj navijača Crvene zvezde.
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Delije su pobratimljene s Gate 7, navijačima Olympiakosa, a ovim saveznicima nepomirljivi neprijatelji su Grobari, navijači Partizana i njihovi grčki pobratimi, navijači PAOK-a koji se zovu Gate 4.
 
Navijači solunskog kluba također su došli u Beograd na proputovanju do Donjecka (PAOK tamo u četvrtak igra protiv Olimpika u Europskoj ligi) kako bi pomogli srpskim prijateljima protiv zajedničkih neprijatelja. 
 
Beograd jako dobro pamti kako izgleda kada dođe do ovog "lančanog sudara" četiriju srpskih i grčkih navijačkih skupina jer 2006. na košarkaškoj utakmici Zvezde i PAOK-a to je izgledalo ovako:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara