KORONAVIRUS U SPORTU

Bernard Tomić lagao je da ima koronu: "Sve mi je priznao"

Bernard Tomić lagao je da ima koronu: "Sve mi je priznao"
Foto: EPA

AUSTRALSKI tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić prije deset je dana objavio kako misli da ima koronavirus te da je zbog toga hitno preseljen u samoizolaciju.

"Od prošlog utorka ne osjećam se dobro. Imam kratak dah, imunitet mi je opao i ide sve niže. Trenutno sam u Miamiju, izolirao sam se od svih, kao što je savjetovano. Još nisam testiran, ali imam sve simptome. Mislim da sam to pokupio u Meksiku", izjavio je tada Tomić pa dodao:

"Vjerujem da sam to dobio dok sam putovao iz Meksika za Monterrey prošlog tjedna. Ljudi ovo moraju shvatiti ekstremno ozbiljno, posebice u mojoj Australiji. Ne znam ni koliko ću biti u samoizolaciji niti kada ću biti testiran."

Nikad nije potvrđeno

Potvrda da je Tomić, trenutno 202. tenisač svijeta, zaražen nikad nije došla, a prema Andreji Petković (32), njemačkoj tenisačici, on je sve izmislio. 

"Stalno priča gluposti, a to je bila zadnja", rekla je Tuzlanka, nekad deveta igračica svijeta koja igra pod njemačkom zastavom, pa dodala:

"Čula sam se s njim prije nekoliko dana i priznao mi je da je lagao. Ne zna zašto je lagao. Znamo svi da je on buntovan, to je sve zbog njegovog karaktera i balkanskih korijena", zaključila je Petković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara