HNL

Bešiktaš dolazi po Osijekovu ikonu: "Bilo bi super ponovno zaigrati s Vidom"

Bešiktaš dolazi po Osijekovu ikonu: "Bilo bi super ponovno zaigrati s Vidom"
Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK bi nakon turbulentne sezone mogao ostati bez ikone i kapetana Mile Škorića. U više turskih medija se pojavila vijest kako je 27-godišnji defenzivac na meti Bešiktaša Domagoja Vide.

U igri su navodno i jedan klub iz vrha ruske lige te dva kluba iz liga Petice.

"Ne znam puno o tome osim da se ta vijest pojavila u turskim medijima. Bilo bi super opet zaigrati s Vidom, igrali smo u Osijeku zajedno godinu dana", rekao nam je Škorić koji dodaje da se nije čuo s Vidom.

Službene ponude zasad još nema. Što će biti ako uskoro stigne?

"Ovisi i o klubu, ako ponuda bude zadovoljavajuća, ako uopće što i dođe. Ulazim u godine kad se treba riješiti egzistencija, vidjet ćemo još."

Škorić je nedodirljiv u očima Kohorte. U Osijek je prvi put došao 2006. kao 15-godišnjak iz Cibalije, a bilo ga je još u Gorici i HAŠK-u.

>>> Odbio je Dinamo i postao ikona HNL-a: "A zašto bih ja ikada otišao?"

Posljednjih šest godina neizostavan je faktor bijelo-plavih, s klubom je prošao put od dna do vrha i uvijek je govorio da mu je u Osijeku odlično. Zato je odbijao i Dinamo.

"Meni je u Osijeku super, kapetan sam kluba koji je stabilan, a tu je i uzajamna ljubav s navijačima", rekao nam je u intervjuu početkom prosinca prošle godine.

Škorić se nalazi na proširenom popisu izbornika Zlatka Dalića za Wales i Tunis u lipnju. Upućen mu je pretpoziv.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara