"Betis želi Klasnića već dvije godine"

MENADŽER Carmelo Vicente, kojega je Ivan Klasnić opunomoćio da ga zastupa u Španjolskoj, potvrdio je za seviljski Radio Punto da je našem napadaču prioritet Betis.

"Čekamo poziv gospodina predsjednika Lopere ili sportskog direktora Manola Momparleta. Ivan se sada sasvim usredotočio na reprezentativne pripreme, ali želi riješiti svoj klupski status prije početka turnira u Austriji i Švicarskoj. Zasad nisam dobio poziv kojim bi mi iz kluba potvrdili namjeru za realizacijom posla. S Momparletom sam se sastao ranije, tada mi je i izrazio želju da su jako zainteresirani za Klasnića. Točnije, da su i dalje zainteresirani, jer su se prvi put javili u ljeto 2006. godine, kada su ponudili pet milijuna eura za otkup Ivanova ugovora. Tada je, međutim, moj klijent s Werderom imao još važeći jednogodišnji ugovor i odlučio je ostati u Bremenu", natanko je objasnio menadžer.

O Klasnićevoj je percepciji grada i kluba Vicente kazao:

"On se jako veseli mogućnosti dolaska u Betis, veseli se navijačima i sjajnom gradu. No, ne može čekati cijelu vječnost. Ukoliko se iz Seville ne jave u sljedećih nekoliko dana, finalizirat će jednu od vrlo dobrih ponuda koje ima iz Italije i Engleske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spomenutom sastanku s Betisovim sportskim direktorom Vicente je dobio identičan prijedlog ponude kao prije dvije godine.

"Ivanu bi, spomenuo mi je Momparlet, ponudili istu godišnju plaću kao što su nudili 2006. godine. Razlika bi bila samo u odšteti, koju sada ne treba platiti. Ivan već zna puno o gradu, o fascinantnim navijačima i o klubu koji često igra važnu ulogu na europskoj razini",  završio je Vicente.

Totalsport
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara