Bielsa: Nismo se još kvalificirali, čeka nas Španjolska

"NE ZNAM je li Behrami zaslužio crveni karton. Nisam dobro vidio s mjesta na kojem sam stajao", komentirao je čileanski izbornik Marcelo Bielsa nakon dvoboja 2. kola skupine H u JAR-u protiv Švicarske (1:0 pobjeda Čilea).

Riječ je, naravno, o isključenju Valona Behramija u 31. minuti dvoboja, koje je zaradio nakon udaranja suparničkog igrača rukom u lice."Nisam dobro vidio događaj niti kasnije na televizijskim ekranima, pa taj incident ne mogu komentirati."

Iako je Čile pobijedio u prva dva kola skupine H Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi, i dalje nije osigurao plasman u drugi krug natjecanja. Ima šest bodova na kontu, tri više od trenutno drugoplasirane Švicarske, ali u posljednjem se kolu sastaje sa Španjolskom te bi u slučaju poraza u tom dvoboju, a uvjerljive pobjede Švicarske nad Hondurasom mogao ostati "kratkih rukava".

"Još uvijek se nismo kvalificirali. Čeka nas Španjolska u petak. Pokušat ćemo u toj utakmici ponovno demonstrirati naš talent", dodao je argentinski stručnjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara