LIGE PETICE

Bielsi navijači okružili kuću. Oduševio ih je reakcijom kada su mu rekli da je Bog

Bielsi navijači okružili kuću. Oduševio ih je reakcijom kada su mu rekli da je Bog
Screenshot

LEEDS UNITED, kultni klub engleskog i europskog nogometa, koji je osvajao sve domaće trofeje te igrao u finalima za dva kontinentalna, poslije 16 godina vratio se u Premier League.

Nakon što se slavni klub u navedenom razdoblju potucao i po trećoj ligi, konačno je opet tamo gdje mu je mjesto po tradiciji, značaju i navijačima.

Upravo su oduševljeni navijači tim povodom na nesvakidašnji način zahvalili najzaslužnijem za veliki povratak. 

Marcelo Bielsa, sjajni, karizmatični, ali i kontroverzni argentinski trener zvan El Loco ili luđak, nakon poraza Bilićevog West Bromwicha kod Huddersfielda matematički je osigurao plasman u Premiership dva kola prije kraja.

To je izazvalo delirij u Leedsu, čiji su navijači okružili Bielsinu kuću i skandirali mu. Nagurani na zid trenerovog doma s dresovima voljenog kluba i argentinskim zastavama oduševili su se kada je izašao da ih pozdravi.

Bielsa rijetko pokazuje emocije, a kada to i radi, onda se mršti i urla. Međutim, čak je i on bio vidljivo dirnut ovakvom zahvalom navijača te, što je za njega rijetko, nasmijan.

Sa svim navijačima pozdravio se dodirom laktovima, bezbroj puta rekao "Hvala vam" i ispričao se što na engleskom zna reći samo to.

Jedan od navijača tada mu je rekao "Vi ste Bog!", a on mu je ljutito odgovorio "Ne, ne!" prijeteći prstom, što je izazvalo delirij ionako euforičnih navijača. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara