Bilić i Asanović se dogovorili s HNS-om, dolazi i Bokšić

Bilić i Asanović se dogovorili s HNS-om, dolazi i Bokšić

SLAVEN BILIĆ i Aljoša Asanović dogovorili su sve detalje oko ugovora s HNS-om, a na kratkom sastanku razgovaralo se i o dolasku Alena Bokšića.

Danas točno u podne Bilić i Asanović sastali su se s Markovićem i Srebrićem, a glasnogovornik HNS-a Ivan Rotim izjavio je za Index.hr kako je na sastanku, koji je trajao vrlo kratko, sve dogovoreno.

Iako smo proteklih dana pisali kako dvojac koji vodi našu mladu reprezentaciju nije zadovoljan tretmanom U-21 vrste, pri čemu je Bilić čak izjavio kako ne mora pod svaku cijenu raditi taj posao, Rotim nam je rekao kako nije bilo nekih većih problema u pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali smo ga i je li HNS povećao premije izborniku i njegovom prvom suradniku, no Rotim je to demantirao i rekao kako visina plaće i premije uopće nije bila upitna, već se radilo samo o tome da su Bilić i Asanović željeli da mlada reprezentacija bude bolje tretirana.

Međutim, Bilić i Asanović još uvijek nisu potpisali ugovor s HNS-om, jer izmjene u ugovoru prvo mora verificirati Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, no Rotim tvrdi da oko potpisivanja neće biti nikakvih problema.

Rotim je na kraju rekao kako su Bilić i Asanović nakon razgovora bili "sretni i zadovoljni", a otkrio nam je i da se razgovaralo o dolasku Alena Bokšića, što je pozdravljeno od strane Markovića i Srebrića. No, napomenuo je kako se o eventualnom dolasku prvo mora razgovarati s proslavljenim hrvatskim nogometašem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara