Kranjčar i Ćorluka zbog ozljeda upitni za baraž

Kranjčar i Ćorluka zbog ozljeda upitni za baraž

Foto: Nenad Dugi / Cropix

VEDRAN ĆORLUKA i Niko Kranjčar sinoć su na Kantridi protiv Latvije morali neplanirano izaći zbog ozljeda. Čarli problem sa zglobom vuče već duže vremena, dok je kod Kranjčara situacija još teža - prema prvim prognozama puknula mu je loža, no treba pričekati nalaze.

Niko je rekao da sumnja kako će moći nastupiti u dodatnim kvalifikacijama pa je pitanje koga će Bilić pozvati za zamjenu. Zdravko Mamić, nakon što je u hodniku Kantride "reizabrao" Bilića za izbornika, sugerirao je - jasno Sammira.

Situacija s Ćorlukom je zanimljiva, jer vjerovao je da će kroničnu ozljedu tetiva uspjeti sanirati negdje u vrijeme kada ćemo tražiti plasman na Euro. Umjesto odmora, na rasporedu je baraž, i upitno je hoće li Ćorluka zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je prokomentirao i zdravstveno stanje dva igrača Tottenhama.

"Zahvaljujem Ćorluki što trpi jake bolove u tetivama da bi igrao za reprezentaciju, što je dokaz koliko igrači to žele. Radimo sve da se njegova ozljeda sanira. Kranjčaru se činilo da ima puknuće prednje lože. Ako se pokaže da je to doista tako, njegov nastup u doigravanju je upitan, ali pričekajmo nalaz liječnika. Pratit ćemo druge kandidate, pa pogledajte samo napad, gdje su neke istinske veličine ostale su bez poziva. Mi ćemo spremni dočekati doigravanje."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara