Bilić nezadovoljan statusom u Gijonu: "Uvijek sam zabijao, ne znam zašto ne dobivam priliku"

Foto: AFP

HRVATSKI nogometni reprezentativac Mate Bilić proživljava, piše španjolski AS, najgore trenutke karijere od kada se Sporting vratio u Primeru.

"Hrvat, koji je bio ključan igrač momčadi proteklih godina, nije u užim kombinacijama trenera momčadi Manuela Preciada", navodi se.

Bilić je ove sezone nastupio u četrnaest ligaških utakmica za sastav iz Gijona, od čega samo dvije u udarnoj momčadi, a u ostatku njih kadar je punio, u pravilu, u posljednjim minutama susreta. Niti jednu nije odigrao u punoj minutaži, a na prvi gol još čeka.

"Teško je igrati u tako maloj minutaži ili ulaziti kada je utakmica već riješena", potužio se hrvatski napadač koji je u prošlom dvoboju na travnjak ušao kod 2:0 za Sporting protiv Getafea, i to u 86. minuti.

"Ne znam zbog čega je moj status takav kakav jest. Uvijek sam postizao pogotke, u jednoj sam sezoni bio i najbolji klupski strijelac. Kao i svakom napadaču i meni je potreban kontinuitet igara, uz njega biste vidjeli moje bolje izdanje. Ne znam zašto nisam, kada već drugi jesu, dobio priliku pokazati što znam", dodaje Bilić koji je u 14 odigranih prvenstvenih utakmica sakupio tek 342 minute.

David Barral (1442 minute) i Gaston Sangoy (981), uz trenera Preciada, zatvorili su Biliću vrata prve postave momčadi kluba koji je dva boda udaljen od zone ispadanja iz Primere...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara