Bilić zbog noćnog provoda iz reprezentacije potjerao Srnu, Balabana i Olića!

IZ ČATEŽA, gdje se naša reprezentacija priprema za prvi susret kvalifikacija za EP 2008, u nedjelju su stigle uznemirujuće vijesti. Naime, izbornik Slaven Bilić je iz reprezentacije potjerao tri ključna igrača - Darija Srnu, Ivicu Olića i Boška Balabana!

Naime, njih su trojica u noći sa subote na nedjelju viđeni u zagrebačkom narodnjačkom klubu Fontana, u kojem je noćas došlo do incidenta u kojem su ozlijeđene tri osobe. Budući da su na lice mjesta vrlo brzo stigli i novinari, koji su vidjeli Srnu, Balabana i Olića, priča je vrlo brzo dospjela do Bilića. Podsjetimo, svi reprezentativci morali su biti u svojim sobama do 23:30.

U nedjelju je oko 16h u Čatežu održan sastanak na kojem su sudjelovali trojica naših reprezentativaca sklonih tulumarenju do ranih jutarnjih sati, kapetan Niko Kovač, te izbornik Slaven Bilić i njegova desna ruka Aljoša Asanović.

Sastanak je trajao pola sata, nakon čega su se Bilić, Asanović i Kovač pridružili ostalim reprezentativcima koji su trenirali, dok su Srna, Balaban i Olić spakirali stvari i napustili Čatež.

"Bit ću jako kratak, nema se što tu puno reći, samo da se zna da njih trojica neće konkurirati za Moskvu i da nikoga neću zvati umjesto njih." - kazao je Bilić novinarima u Čatežu.

N.B.,D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara