Bilićevi izabranici Mamićevi učenici: Tamburu i krš platili "hiljadarkama" i Rolexom

Bilićevi izabranici Mamićevi učenici: Tamburu i krš platili "hiljadarkama" i Rolexom

Tekst: Z.A.
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

NE MOŽE se saznati odakle Sharbiniju čvoruga ili zašto su iz rovinjskog Edena protjerani Križanac i Šimunić, ali procurilo je tko je bio najveći "Džek".

"Zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju" kaže drevna poslovica, a dok naši nogometaši, izbornik i ostali u reprezentativnom okružju glume profesionalizam kada su u pitanjuu razlozi udaljavanja stoperskog dvojca iz mamurnog okružja selekcije, u javnost izlaze "bitni" podaci, odnosno tko je i kako platio lumpovanje u konobi More.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka je sam podmirio cijeli ceh jela i pila u sada već zloglasnom ugostiteljskom objektu. Jutarnji list piše da se popularni Čarli isprsio s tri tisuće eura, čemu je priložio još jednu tisuću za ono što se u ugostiteljskom žargonu zove "kalo, rasip i lom", a u fudbalersko-cajkaškom "čaše lomim, ruke mi krvave".

Ćorlukin potez je samo prividno galantan običnim smrtnicima, jer iznos koji je izbrojio za veselje predstavlja manje od desetine njegovih tjednih primanja u Tottenhamu. Dok je Ćorluka plaćao novcem, Dario Srna se odlučio na vid robno-tamburaške razmjene koju je na ovim prostorima popularizirao Dinamov gazda.

U trenutku preplavljenosti emocijama, Srna je kao i Zdravko Mamić, pokazao da je srce i duša momčadi i muzičarima koji su im gudili na uho, dao ono najvrjednije - Rolex.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara