"Bilo je pitanje trenutka! I neka se dogodilo baš na Sljemenu"

"Bilo je pitanje trenutka! I neka se dogodilo baš na Sljemenu"
Foto: Pixsell / Igor Kralj

GOTOVA je slalomska utrka Svjetskog kupa na Sljemenu. Pobijedio je Marcel Hirscher, dok su trojica Hrvata u drugoj vožnji ostvarila rezultate karijere. Istok Rodeš osvojio je 7. mjesto, Matej Vidović je 15., dok je Elias Kolega na 20. mjestu. 

Najbolji hrvatski skijaš u povijesti i pomoćni trener reprezentacije Ivica Kostelić kaže kako je bilo samo pitanje vremena kada će se ovako nešto dogoditi u hrvatskom skijanju.

"Jako smo sretni da imamo tri momka u 30, vjerujem da ćemo uskoro imati i četiri. Bilo je pitanje vremena kad će se ovo dogoditi i iznimno mi je drago da se ovo dogodilo baš na Sljemenu. Treba im čestitati svima od reda. Istok je odskijao dva samouvjerena laufa, Vidoviću je također bio odličan, ali i Kolega koji je bodovima pomogao ekipi", započeo je Kostelić nakon utrke u emisiji HRT-a pa nastavio:

"Jučer su se zafrkavali i to je meni bio signal da su opušteni. Iskazali su se pod pritiskom vlastite publike, ponavljam, drago mi je da se to dogodilo ovdje, a ne negdje drugdje pa i oni mogu psihički napredovati. Ne radi se samo o dobrom skijanju nego i ispunjavanju očekivanja okoline", završio je Kostelić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara