"Bišćan igra očajno, navijači mu zvižde svaki put kad dotakne loptu"

IGOR BIŠĆAN na zimu će sigurno napustiti Panathinaikos, ali i izbjeći hrvatsku metropolu. Draži mu je zapad, mada ako je suditi po dojavama iz Grčke, nije u situaciji da bira.

"Otkud vam da Bišćan ide u Dinamo? Ide on na zapad, no ime kluba vam još ne mogu otkriti." - uz smijeh se oglasio Bišćanov menadžer Danko Đikić.

A pravu je poslasticu novinarima 24sata otkrio grčki novinar Jorgos Mazias, koji između ostalog tvrdi kako PAO jedva čeka utopitit Bišćana, makar mu ugovor taje do ljeta 2007. godine.

"Doveden je kao veliko, skupo plaćeno pojačanje, a u ovih 14 mjeseci nije pokazao baš ništa i navijači su ga uzeli na zub. Skoro pa ni jednu utakmicu nije odigrao kako treba." - priča grčki kolega, sjajno upućen u sva zbivanja u Panathinaikosu.

"Igor je u vrlo lošem stanju. Igra očajno kao, uostalom, i cijeli Panathinaikos. Prošlog vikenda protiv AEK-a definitivno je puklo, navijači su mu zviždali svaki put kad bi dotaknuo loptu. Bio je najlošiji igrač na utakmici i pred kraj je zamijenjen. Stvarno ne vjerujem da će više uopće zaigrati za Panathinaikos. Za ponudu Dinama ne znam, u klubu sam čuo da najvjerojatnije odlazi u Njemačku. Navodno ima i bogate ponude iz Saudijske Arabije i Katra." - dodao je Mazias.

Vijest o Bišćanovom povratku na Maksimir demantirao je i Zvezdan Cventković, sportski direktor Dinama.

Podsjetimo, 2001. godine, tadašnji je menadžer Liverpoola Gerard Houiller doveo Bišćana na Anfiled za vrtoglavih 5,5 milijuna funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara