Bišćan želi nastupiti na SP-u, češki novinari tvrde da nije tako

S PORASTOM statusa Igora Bišćana u Redsima, porastao je i interes domaće javnosti oko toga hoće li doći do izmirenja na relaciji Bišćan - reprezentacija, te hoće li bivši reprezentativac zaigrati na predstojećem SP u Njemačkoj.

Zanimljiv detalj zabilježen je nakon utakmice Chelsea - Liverpool. Naime, Bišćan je poslije utakmice, po svojem običaju, pognute glave prošao pokraj skupine engleskih novinara koji su ga pokušali zaustaviti, na što je on samo odmahnuo glavom te nastavio svojim putem. No, malo dalje čekali su ga novinari Sportskih novosti i 24sata.

Bišćan je najprije novinaru SN Zdravku Reiću, koji mu je želio pokazati novinske članke iz Hrvatske u kojima piše što njegovi kolege iz reprezentacije misle o povratku, kratko rekao "Nema izjava, nemojte se ljutiti", da bi se nakon toga, u ime poznanstva od prije, srdačno pozdravio s novinarom 24sata Dubravkom Sušecom kojem također nije želio davati nikakve izjave.

Međutim, kako piše Sušec za 24sata, u novinarskoj loži su se, nakon što su vidjeli da je Igor kratko porazgovarao s novinarom, pojavili ljudi koji su se predstavili kao Igorovi prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često se družimo ovdje u Engleskoj, idem na svaku jaču utakmicu. Čujem, s kolegom ste razgovarali o Igoru i reprezentaciji." - obratio se nepoznati prijatelj Sušecu. Nakon kraćeg razgovora, novinar je komentirao kako se Bišćan ne želi vratiti u reprezentaciju, na što ga je demantirao Igorov prijatelj.

"Krivo. Mislim da se tu ipak radi samo o tvrdoglavosti, o tome tko će prvi popustiti, a tko ispasti jači i u pravu. Nazovu li iz HNS-a prvi, mislim da će Igor pristati. Nitko nije lud da odbije igrati za reprezentaciju, pogotovo kad je SP pred vratima." - rekao je Bišćanov prijatelj za 24sata.

Svakako treba spomenuti još jedan događaj koji se odigrao nakon kratkog susreta s Igorom.

Novinaru SN Reiću prišli su dvojica čeških novinara koji su čekali Milana Baroša i Vladimira Šmicera. Oni su, upoznati s Bišćanovim reprezentacijskim problemima, rekli kako je njima navodno Baroš rekao kako se druži s Bišćanom, te kako Igor nema ambicija igrati za reprezentaciju, prenose SN.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara