Bišćanu vrata reprezentacije zauvijek zatvorena?

Bišćanu vrata reprezentacije zauvijek zatvorena?
IAKO je bilo nekih naznaka da bi Bišćan mogao konkurirati za nastup na Europskom nogometnom prvenstvu, Barić je potvrdio kako su Bišćanu vrata reprezentacije zatvorena, piše BBC.

Barić je izjavio kako je ono što je Bišćan učinio vrlo neprofesionalno, te da Bišćana sigurno neće zvati u reprezentaciju, a u pitanju je i njegov nastup za reprezentaciju u budućnost.

Postoji mogućnost da Bišćan nikad više ne bude pozvan u reprezentaciju iz disciplinskih razloga.

Bišćan je navodno noć prije utakmice s Bugarskom proveo u zagrebačkom klubu Gjuro 2, te prespavao sastanak reprezentativaca s izbornikom Ottom Barićem.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Liverpoola tvrdi kako je otišao jer nije želio biti zamjena nekim igračima koji u svojim klubovima ne igraju.

Nakon incidenta Barić je rekao kako Bišćan nikad neće biti pozvan u reprezentaciju dok je on izbornik. Nakon što se situacija malo smirila, hrvatski izbornik izjavio je kako bi zvao Bišćana kada bi to zaslužio i pokazao da mu je žao zbog onog što je učinio.

No, Vlatko Marković rekao je kako Barić ne smije zvati Bišćana, ma koliko mu bio potreban, i dodao kako su Bišćanu vrata reprezentacije ne zatvorena, nego zaključana dok je on predsjednik HNS-a.

Bišćan je u ovoj polusezoni bio najstandardniji igrač Liverpoola, igrao je odlično i zaista je šteta što je hrvatska reprezentacija ostala bez takvog igrača.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara