ZANIMLJIVOSTI

Biserka Petrović: Novak je htio doći u Draženov muzej, ali onda se dogodila korona

Biserka Petrović: Novak je htio doći u Draženov muzej, ali onda se dogodila korona
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL / EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ je prije dolaska u Zadar nekoliko puta istupao u medije i rekao kako bi volio za vrijeme boravka u Zadru posjetiti i Šibenik.

Rekao je da mu je želja obići spomenik i spomen-sobu Dražena Petrovića na Baldekinu, a Biserka Petrović pozdravlja tu ideju i vjeruje kako će se to i dogoditi.

"Još ne znam hoće li Novak doći u Šibenik. Takav je bio plan, ali javili su mi da je došlo do nekih izmjena. Sve bi mi trebalo biti poznato tijekom današnjeg dana. U svakom slučaju, ako Novak ne uspije doći u Šibenik, otići ću ja u Zadar, jer je izrazio želju da budem na otvorenju njegovog humanitarnog turnira u Zadru. Novak je, inače, prije izbijanja epidemije htio doći u Draženov muzej u Zagrebu, ali onda se dogodilo što se dogodilo pa je to odgođeno. Što se tiče posjeta Šibeniku, sigurna sam da će, ako i ne uspije ovaj, doći neki drugi put, jer Novak stalno ljetuje u Dalmaciji, tako da će biti prilika", rekla je za Šibenski portal Biserka Petrović pa je dodala: 

"Veliki sportaši u pravilu su i veliki ljudi. Takav je i Novak, fantastičan momak, koji dolazi iz prekrasne obitelji. Sjećam se kada sam bila na Final Fouru u Beogradu, njegovi roditelji bili su stalno uz mene, od tada traje naše prijateljstvo. Jako me podsjeća na Dražena, ta njegova želja da pomogne, bude uz ljude, učini ih sretnima."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara