Biserka Petrović: Toliko me Novak podsjeća na Dražena da bih ga najradije odvela doma

Biserka Petrović: Toliko me Novak podsjeća na Dražena da bih ga najradije odvela doma
Foto: Screenshot Index

DANAS je u Zadru održana konferencija za medije prije svečanog otvaranja drugog ovoljetnog Adria Toura.

Na kraju konferencije za medije pred novinare je izašla Biserka Petrović koja je Novaku Đokoviću poklonila Draženov dres s brojem 3, a srpski tenisač je njoj poklonio teniski reket.

"Hvala Vam što ste došli, gospođo Biserka, dirnut sam ovim poklonom. Što reći o Draženu, on je ikona sporta, divila mu se cijela Amerika, cijeli svijet. Imao sam priliku slušati nekoliko vaših intervjua, najdublji utisak na mene ostavio je dokumentarac Jednom braća. Čast mi je što danas stojim ovdje s vama", rekao je Novak.

Kasnije je pred kamere SK-a stala Biserka Petrović.

''Cijenim velike sportaše koji su uz to veliki ljudi. Medalja uvijek ima dvije strane. Ima vrhunskih sportaša koji nisu tako divni ljudi. Takve sportaše prepoznate i dajete im sebe. Tako je i Dražen živio. Vjerujte mi, Novak meni izgleda kao da je došao iz moga doma. Zato sam unatoč teškim uvjetima došla u Zadar da ga pozdravim i da mu poklonim Draženov dres. Inače, velika sam navijačica Novaka. Nakon svake pobjede mu pošaljem čestitku. To on zna. Sad smo se tek prvi put upoznali'', rekla ja Draženova mama pa je usporedila dva sportska genijalca:

Dražen i Novak su dva vrhunska sportaša s Balkana, ali i globalno. Obojica su sport doživljavali na poseban način. Dražen i Novak su posebni na svom kolosijeku. Novakov odnos prema sportu me podsjeća na Dražena. Najradije bih ga odvela doma'', završila je Biserka Petrović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara