Bivši boksački prvak završio u pritvoru zbog 16 limenki piva

Bivši boksački prvak završio u pritvoru zbog 16 limenki piva
Foto: Getty Images/Guliver Image
 
KAKO pišu meksički mediji, bivši svjetski boksački prvak Orlando Salido (37) uhićen je u srijedu u svom Ciudad Obregonu zbog bizarnog razloga.
 
Meksikanac je završio s lisicama na rukama zbog krađe. U jednoj lokalnoj trgovini ukrao je 16 limenki piva, a prema policijskim informacijama, boksač je uhićen u 7 ujutro kada je pokušao pobjeći iz trgovine bez da je platio. Pivo se u Meksiko ne smije prodavati prije 8, a Saido je ignorirao upozorenje trgovca te je izašao iz trgovine odbivši platiti alkohol. 
 
No bivši prvak ubrzo je uhićen, a policija ga je pritvorila. No nakon nekoliko sati je pušten jer je platio jamčevinu u iznosu od 800 pesosa (oko 250 kuna).
 
Ovaj incident mogao bi ozbiljno naštetiti njegovu sportskom ugledu, ali vjerojatno neće dobro proći ni na predstojećim lokalnim izborima za koje se kandidirao u svom gradu.
 
Meksikanac se nije borio od prosinca prošle godine i borbe u Las Vegasu kada je izgubio protiv Miguela Romana. Nakon tog dvoboja je najavio odlazak u mirovinu, ali ipak je odlučio nastaviti  boksati te će u narednim mjesecima ponovno ući u ring.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara