ZDRAVKO MAMIĆ

Bivši Dinamov napadač: Šef nam je zabranio slaviti golove s Boysima

Bivši Dinamov napadač: Šef nam je zabranio slaviti golove s Boysima
Foto: Getty Images / Guliver Image

ILIJA Sivonjić, bivši napadač Dinama koji je na Maksimiru proveo dvije sezone u karijeri, ovih je dana opet aktualna tema među Dinamovim navijačima. 

Pokazao je veliko srce pa se i on odlučio uključiti u akciju "Vratimo Palčiće u Petrovu" u kojoj Udruga Dinamo to smo mi skuplja sredstva za Klub roditelja nedonoščadi Palčići pri nabavi potrebne opreme za novi odjel neonatologije, prerano rođenih beba, kamo su nakon potresa u Zagrebu vraćeni.

Tako je prije nekoliko dana veliki hit na aukciji bio njegov dres, a jedan navijač je u šali rekao kako bi najskuplji dres bio onaj u kojem je "pao" najpoznatiji promašaj u povijesti HNL-a. Sam Sivonjić se javio odmah ispod komentara i napisao: "Nije. To je dres kad sam protiv Cibalije dao gol za 4:3 i donio naslov Dinamu", spremno se našalivši na svoj račun.

Nakon toga je u istoj objavi napisao još jedan komentar koji je dokaz kako se upravljalo Dinamom i kako je Uprava kluba otvoreno ratovala sa svojim navijačima, a u tu svrhu koristila igrače. Naime, jedan navijač rekao je kako bi "još skuplji" bio dres u kojem je zabio gol Hajduku, a Sivonjić je i njemu odgovorio. Napisao mu je da je "šef" (radi se o Zdravku Mamiću) zabranio da slave golove s navijačima, ali je njega "ponijelo".

Takav komentar izazvao je lavinu pozitivnih komentara i podršku bivšem Dinamovom napadaču koji je sve oduševio svojom iskrenošću i pristupačnošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara