koronavirus u sportu

Bivši igrač Hajduka pozitivan na koronu: "Prestanite širiti dezinformacije"

Bivši igrač Hajduka pozitivan na koronu: "Prestanite širiti dezinformacije"
Foto: Instagram

BIVŠI igrač Hajduka Avdija Vršajević pozitivan je na koronavirus. Tu je vijest objavio sam bosanskohercegovački igrač na svom Instagram profilu.

''Želim se oglasiti kako bih zaustavio dezinformacije o situaciji s covidom-19. U izolaciji sam zbog pozitivnog testa. Sve je pod kontrolom bez pojave intenzivnijih simptoma te se nadam brzom oporavku kako bih bio uz svoju obitelj i svoju momčad. Želim reći da mi je žao što nisam sa svojom momčadi te im iskazujem punu podršku, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nadolazeće utakmice. Smatram da je bitno naglasiti i to da su moja supruga i sin negativni na covid-19 te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Najbolja podrška je da neistinu ne predstavljate istinom'', napisao je član turskog Akhisarspora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obavijest za prijatelje i simpatizere Želim da se oglasim s ciljem zaustavljanja dezinformacija o trenutnoj situaciji vezano za COVID-19. Situacija je takva da sam u izolaciji, zbog pozitivnog testa na COVID-19. Sve je pod kontrolom, bez javljanja intenzivnijih simptoma, te se nadam brzom oporavku, kako bih bio uz svoju porodicu i svoj tim. Želim da iskažem punu podršku za svoj tim, te da kažem da mi je žao što nisam uz njih, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nastupajuće utakmice. Smatram da je bitno da naglasim i to da su moja supruga i sin, negativni na COVID-19, te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Ne smatrajte tuđe živote i privatnost izvorom zarade. Hvala vam na razumijevanju i podršci. A najbolja podrška jeste da neistinu ne predstavljate istinom. Vidimo se uskoro, uz Božiju pomoć.❤

A post shared by Vrsajevic Avdija (@vrsajevic_avdija) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara