ZANIMLJIVOSTI

Boateng: Kovač mi je dao jedan od najvažnijih savjeta u životu

Boateng: Kovač mi je dao jedan od najvažnijih savjeta u životu
Foto: EPA

KEVIN-PRINCE BOATENG, bivši nogometaš Milana i Barcelone, za njemački je Sport1 dao intervju u kojem je govorio o budućnosti nogometa nakon korona-krize, a dotaknuo se i nekih detalja iz svoje karijere. 

U autu s Boatengom

Situacija se diljem Europe normalizira i očekuje se da će se već ovog mjeseca u nekim ligama nogomet vratiti na travnjake, a Boateng je istaknuo kako vjeruje da nakon povratka nogometa ništa neće biti isto.

"Mislim da će se nogomet potpuno promijeniti nakon što prođe korona-kriza. Transferi i plaće igrača bit će bitno drugačiji, nitko se više neće razbacivati novcem i mislim da je to dobro", rekao je Boateng.

Savjet koji je dobio od Kovača

Nakon toga se Boateng osvrnuo na odnos nogometaša prema novcu te istaknuo jednu životnu mudrost kojoj ga je naučio Niko Kovač. Tvrdi da je to jedan od najvažnijih savjeta koje je dobio u životu. 

"To što nogometaš jednu sezonu odigra dobro ne znači da već sljedeće sezone mora zarađivati osam milijuna godišnje. To je pretjerivanje", rekao je Boateng pa dodao: 

"Kad sam imao 18 godina, Niko Kovač mi je rekao: 'Ako voziš Ferrari, moraš i igrati tako.' Danas imamo jako puno vozača Ferrarija koji ne igraju tako."

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara