regija

Bivši kapetan Srbije koji taktizira na klupi Zenita postao viralan hit

Bivši kapetan Srbije koji taktizira na klupi Zenita postao viralan hit
Screenshot: Twitter/Zenit

NA NOGOMETNIM terenima navikli smo vidjeti da igrači pokrivaju usta dok razgovaraju bez obzira na to je li u pitanju prijateljski razgovor ili je tema ozbiljnija.

Prije svega to rade jer utakmice prati golem broj kamera, sve se vidi i ništa se ne može sakriti, ali Branislav Ivanović se još nije u potpunosti prilagodio tim uvjetima.

Bivši kapetan Srbije raspričao se s Jurijem Žirkovim, suigračem iz Zenita, na klupi za pričuve tijekom utakmice protiv Tomska u Kupu (4:0) i - cijelom stadionu otkrio taktiku svoje ekipe.

Naime, Ivanović je očito objašnjavao Žirkovu, koji je na toj utakmici igrao i izašao iz igre, neki od principa koje treba primijeniti na terenu, a onda je osjetio da ga po ramenu tapše Argentinac Driussi i daje do znanja da je u prvom planu na velikom ekranu, koji vide svi na stadionu.

Tako su cijela Gazprom Arena i oni pokraj televizijskih ekrana mogli vidjeti o čemu to Ivanović i Žirkov, kao jedni od najiskusnijih u Zenitu, razgovaraju za vrijeme utakmice. Video je u kratkom roku postao viralan, a najbolja od svega je Ivanovićeva reakcija kad je shvatio da je sve snimljeno.

Zenit je sve podijelio na svom službenom Twitter profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara