Bivši šef Ferrarija o Schumacheru: "Na rubu sam suza"

Bivši šef Ferrarija o Schumacheru: "Na rubu sam suza"
Foto: EPA-EFE

JEAN TODT, legendarni šef Ferrarija, dobio je nagradu za životno djelo na Auto Bild Motorsport Race Nightu, a njegov najveći uspjeh su uzastopni naslovi s Michaelom Schumacherom od 1999. do 2004.

Todt je jedan od rijetkih ljudi koji smiju posjećivati Schumachera nakon teške skijaške nesreće 2013. zbog koje je tada završio u induciranoj komi kako bi se spriječilo otjecanje mozga, govorilo se i da je paraliziran i u kolicima, ali nema provjerenih informacija o njegovu stanju jer obitelj zahtijeva maksimalnu privatnost. Todt i Schumacher bili su jako bliski tijekom zajedničkih trijumfa u Ferrariju, a Francuz je primajući nagradu natuknuo da Schumacherovo stanje i dalje nije dobro.

"Na rubu sam suza. Michaelove fotografije su posvuda u mom uredu i stanovima. Vrijeme koje sam proveo s Michaelom pamtit ću kao najbolje u svom životu. Obožavamo jedan drugoga, zajedno smo ispisali nevjerojatnu priču. Posjetim ga barem dva puta mjesečno. Vidim Michaela, njegovu obitelj... Volim tog čovjeka. Volio bih da je situacija drugačija", rekao je Todt.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara