Bivši vojnik izazvao Cro Copa i dobio odgovor: Samo dođi, a i Vrapče ti je blizu

Bivši vojnik izazvao Cro Copa i dobio odgovor: Samo dođi, a i Vrapče ti je blizu
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

LEGENDARNI hrvatski borac Mirko Filipović na Facebooku je objavio zanimljivu prepisku između njega i jednog navijača koji se predstavio kao bivši vojnik.

Bivši vojnik mišljenja je da bi lakoćom pobijedio Mirka u ringu te da bi mu trebalo samo nekoliko mjeseci za pripremu. Izazvao je Mirka, a Cro Cop je ubrzo prihvatio izazov. Ostaje za vidjeti hoće li se bivši vojnik ipak odlučiti za sparing nakon Mirkovog odgovora.

"Pozdravljam... Za mene ste dobar borac i uzor. Gledajući vaše borbe mislim da ste vrlo predvidljivi i smatram da bih svaki vaš potez predvidio. Vaš high kick me ne bi uspio oboriti. Iskreno, trebalo bi mi par mjeseci dobrog treninga da vas svladam. Za tri do četiri mjeseca ušao bih s vama u ring i mislim da bi to bila poštena borba. Ako skupite muda očekujem odgovor, hvala. Bivši vojnik", napisao je Mirkov obožavatelj, a odgovor je bio:

"Evo skupio sam muda, ni sam ne znam kako jer moram priznati da me strah, ali evo kad smatraš da si spreman dođi do moje dvorane pa odradimo sparing, snimimo sve pa ću objaviti. To je ja mislim pošteno, a i da se ljudi malo nasmiju. Dvorana je u naselju Borčec tako da psihijatrija Vrapče nije daleko, jer ćeš nakon puštanja iz bolnice svakako tamo završiti na promatranju. Tako slučajevi su rijetki pa se doktori tamo uvijek raduju takvima, bivši vojniče", napisao je Cro Cop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara