DINAMO

Bjegunac Mamić progovorio o tjeranju Bjelice: Ovo govorim prvi put

Bjegunac Mamić progovorio o tjeranju Bjelice: Ovo govorim prvi put
Foto: Hina

DNEVNI AVAZ u sutrašnjem tiskanom izdanju donosi intervju s bjeguncem Zdravko Mamićem, koji se od zatvorske kazne za tešku pljačku Dinama skriva u Hercegovini odakle danas rukovodi klubom.

List iz BiH na svom je webu objavio najavu intervjua pod naslovom "EKSKLUZIVNO Savjetnik nogometnog kluba Dinamo prekinuo medijsku šutnju" te iznio neke detalje iz razgovora.

Mamić se u uvodu zahvalio vlastima u BiH, navodeći kako nikada neće zaboraviti da su postupke vezane za njegov slučaj u Hrvatskoj riješili brzo i ekspeditivno te da se u Međugorju osjeća kao kod kuće.

Potom je gazda Dinama progovorio o odlasku trenera Nenada Bjelice.

"Na Bjeličin odlazak nitko pametan niti je pomislio, a kamoli da je to priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme koronakrize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate je li mi žao, moj odgovor je da, žao mi je", tvrdi Mamić.

Kolege iz BiH zanimalo je i što će biti s Amerom Gojakom jer se najavljuje njegov odlazak u Španjolsku.

"Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali", kazao je Mamić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara