UFC

Blaydes o Miočiću: Nemam vremena čekati starce da se maknu

Blaydes o Miočiću: Nemam vremena čekati starce da se maknu
Foto: Getty Images

IZ DANA u dan raste nezadovoljstvo u teškoj kategoriji. Nakon Daniela Cormiera i Curtis Blaydes počeo je pričati o Stipi Miočiću i njegovom nedostatku aktivnosti po pitanju borbi. 

Podsjetimo, Miočić se još uvijek oporavlja od ozljede oka koju je zadobio u svom revanšu s Cormierom. Od tog meča i Stipinog povratka na vrh prošlo je pet i pol mjeseci, a još uvijek nema nikakvih informacija o tome kada i protiv koga bi mogao braniti titulu.

"U ovom trenutku sve ovisi o odlukama koje Stipe donosi. Znam da je ozlijeđen i da ga nema neko vrijeme, ali bilo bi lijepo kad bi donio odluku. Daj nam barem neki rok, neki plan. Ako želi Cormiera, to je u redu. U tom slučaju nemam problem čekati", rekao je Curtis u razgovoru s Arielom Helwanijem pa je dodao: 

"Neću lagati, ovo je frustrirajuće. Poštujem Stipu, trenirali smo skupa u prošlosti, ali nisam ga zamišljao kao prvaka koji će stvoriti ovakvu situaciju. Ispada kao da samo upija pozornost. To je njegovo pravo, ali kao prvak bi se trebao boriti. On treba braniti pojas i dalje dokazivati da je prvak. Proći će godina dana prije nego što zakorači u oktogon, a to je za mene preduga pauza. Ako dođemo do lipnja ili srpnja, a budemo još uvijek bez odluke, počet ću tražiti da brani ili napusti pojas. Nije ovo izraz nepoštovanja, on je sjajan borac i odlična osoba, ali ja sam u najboljim godinama i nemam vremena čekati starce da uživaju u centru pozornosti. Makni se i napravi mjesta za svježu krv", zaključio je 28-godišnji teškaš.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara