Bobić za Index: Svejedno mi je igram li sa Srbinom ili Afrikancem

NJEMAČKI veteran Fredi Bobić ponovo je tema dana. Istina da čovjek još nije ni istrčao na Kantridu, a kamolio zabio svoj HNL prvijenac, no kad zvijezda naše lige u srpskom dnevniku izjavi da je žarko želio otići u Partizan, gotovo je sigurno da će svoje ime pronaći na naslovnicama.

Direktora Rijeke Marinka Koljanina i Fredija Bobića uhvatili smo na putu za aerodrom i zamolili za kratki komentar intervjua koji je nekadašnji Elf dao za srpski Kurir.

"Istina je da sam preko svog agenta pregovarao s Partizanom, bilo je tu i nekih ozbiljnijih naznaka. Sve skupa trajalo je nekih mjesec dana, čekao sam da direktor sastavi ponudu, no to se iz nekih, meni nepoznatih razloga, nije dogodilo. Nakon što je prošlo mjesec dana, potpisao sam za Rijeku. Isto sam rekao i Kuriru, nisam imao namjeru podizati tenzije." - za Index je kazao Bobić.

A zna li Fredi kako je Armada reagirala na dolazak njegovog kolege Dragana Žilića?

"Meni je Žilić osoba za pet. Upoznao sam ga nedavno i slobodan sam reći da se radi o vrhunskom čovjeku i golmanu. Njegov karakter je besprijekoran i nisu mi jasne te stvari koje su se oko njega događale. Ponavljam, ne razmišljam o nikakvim tenzijama, ponajmanje i politici. Ništa mi ne znači imam li u momčadi Srbina ili Afrikanca. Ja sam profesionalac i ovdje sam došao igrati nogomet." - odlučan je bio napadač Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragom njegovog komentara, razgovor smo skrenuli na ozljedu, koju je proslavljeni bundesligaš zaradio u Španjolskoj tijekom priprema.

"Još mi malo trebao da uđem u svoju optimalnu formu, ozljeda, na sreću, nije strašna. Ovdje sam tek desetak dana i uvjeti su zaista sjajni. Do 18. veljače trebao bih biti potpuno spreman." -  za Index je dodao Bobić.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara