Bolton News: Klasnić odbio nagodbu s Werderom

Totalsport
Foto: AFP

OWEN COYLE menadžer nogometaša Boltona, čini sve kako bi i za sljedeću sezonu svom klubu omogućio usluge 30-godišnjega hrvatskog napadača Ivana Klasnića, piše Bolton News. Lokalni je dnevnik demantirao medijske navode da bi rupu povratkom hrvatskog centarfora u Nantes, s kojim Klasnić ima važeći ugovor još dvije pune sezone, trebao pokrpati brazilski napadač Ilan, s kojim je West Ham raskinuo ugovor.

"Coyle pokušava vratiti Klasnića na još jednu cjelogodišnju posudbu", piše Bolton News navodeći okolnosti koje otežavaju transfer:  "Hrvatski je reprezentativac trenutačno usred teške sudske parnice s bivšim klubom Werderom, čiju liječničku službu tuži za profesionalno zanemarivanje koje je rezultiralo gubitkom jednoga njegovog, a posredno i majčinog mu bubrega, kojeg je, po transplantaciji, Klasnićev organizam odbacio."

"Klasnić je u ponedjeljak odbio izvansudsku nagodbu koju su mu predložili iz bremenskog kluba ponudivši mu 290.000 funti odštete. Zbog nastavka procesa cijeli bi se slučaj mogao oduljiti na godinu dana, a to, s obzirom na suđenje u Njemačkoj, komplicira napadačev povratak na Reebok Stadium".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara