BOMBA U BORILAČKOM SVIJETU Vraća se neuništivi Cro Cop!

BOMBA U BORILAČKOM SVIJETU Vraća se neuništivi Cro Cop!

Foto: Twitter

KAO grom iz vedra neba došla je vijest kako će se Mirko "Cro Cop" Filipović vratio MMA borbama i to u Japanu, na Grand Prix eventu japanske promocije Rizin.

Istina, možda bi puno veći grom bio da nije bilo jučerašnjeg videa s frankfurtskog aerodroma, po kojem se dalo zaključiti da Mirko Filipović i Stipe Drviš negdje putuju. Danas se hrvatska borilačka zvijezda pojavila u Japanu na press konferenciji, gdje je obznanjeno da će se ponovno boriti u zemlji izlazećeg sunca. Osim njega, potvrđen je i povratak Wanderleia Silve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čini se kako se Filipović i Silva zapravo biti sudionici Grand Prixa bez ograničenja kategorije (openweight), ali isto tako će obojica dobiti automatski prolaz u drugu rundu. Grand Prix se održava na eventima 25. rujna, 29. prosinca i 31. prosinca, no Sherdog je Filipovića postavio na popis borbi eventa 25. rujna, što bi dalo pretpostaviti da bi Mirko mogao nastupiti i u jednoj borbi van turnira, koja bi predvodila taj prvi event.

ESPN: Suspenzija za doping vrijedi samo za UFC

Kako za sada uspijevamo saznati sa web stranica Rizina, Cro Cop i Silva su u različitim dijelovima ždrijeba, dok bi ostali borci trebali doći kao predstavnici raznih svjetskim MMA promocija od kojih su sigurno najpoznatiji Bellator, britanska BAMMA, brazilski Jungle Fight i korejski ROAD FC.

Što se tiče dvogodišnje doping suspenzije te ugovora koji Filipović ima s UFC-om, ESPN je došao do informacije kako se suspenzija odnosi na borbe unutar UFC-a, a ne Rizinia. Isto tako, iz Rizina dolazi informacija kako je Filipović uspio doći do razrješenja od UFC ugovora te da mu zapravo ništa ne predstavlja prepreku pri nastupu u Japanu.

Sve u svemu, Cro Cop se još jednom vraća borbama i čini se kako održavanje dobre forme proteklih mjeseci ipak nije bilo samo iz navike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara