Borci o Jonesovom povratku na tron: "Najbolji umjetnik nasilja i opaki jebač!"

Borci o Jonesovom povratku na tron: "Najbolji umjetnik nasilja i opaki jebač!"
Foto: Gulliver / Getty Images

JON JONES je na UFC-u 232 u Inglewoodu pobijedio Alexandera Gustafssona prekidom u trećoj rundi. Tako se opet uspeo na tron UFC-ove poluteške kategorije i vratio pojas koji nikada i nije izgubio u borbi. 

On se naime sada vratio nakon 15 mjeseci suspenzije zbog dopinga, a ovaj meč konačno je održan nakon seljenja eventa u drugu državu i sumnjivog opravdanja oko pozitivnog doping testa.

Jonesov najveći rival Daniel Cormier ovu pobjedu popratio je bijesnim komentarom i posebnim hashtagom kojim se referira na Jonesov doping: "Sranje, mislim naravno da i treba pobjeđivati! Ima prednost od početka svaki put! #usadaisfake".

Ostali MMA borci dive se impresivnoj dominaciji UFC šampiona:

Alistair Overeem mu je poručio: "Jon Jones, ti si apsolutno neosporan, čestitam, prvače! Gustafssone, ti si također pravi ratnik."

Aljamain Sterling je također zadivljen: "K vragu! Fokusirani Jon Jones je opaki jebač! Taj tip ima sav talent na svijetu! Nadam se da će se držati dalje od problema i karijeru završiti kao idol obožavatelja."

Kevin Lee mu se klanja: "Moram skinuti kapu Jonu Jonesu. Nevjerojatno je da može odraditi ovako dobar nastup pod takvim pritiskom."

Elias Theodorou je posebno nadahnut: "Jon Jones je najbolji umjetnik nasilja koji je ikada slikao na platnu UFC-a. Kao što je slučaj s mnogim umjetnicima, njihov patnički život izvan njihove strasti je dio njihovog mita i privlačnosti."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara