NBA

Bosanska Zvijer se vratila. I izgleda opako prvi put nakon teškog loma

Bosanska Zvijer se vratila. I izgleda opako prvi put nakon teškog loma
Foto: Twitter

PRVI PUT nakon užasnog dvostrukog prijeloma lijeve noge prije 15 i pol mjeseci Jusuf Nurkić odradio je puni trening sa suigračima.

Centar Portland Trail Blazersa oporavljao se skoro punu godinu dana, a povratak na parket planirao je za sredinu ožujka, ali samo nekoliko dana ranije sezona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak sezone je zakazan za 30. srpnja u Orlandu, a Blazersi su nakon dva dana karantene u kompleksu Disney Worlda odradili prvi zajednički trening. Na njemu je punim intenzitetom sudjelovao i reprezentativac BiH. Blazersi su na Twitteru objavili snimku jedne njegove akcije s treninga na kojoj se odlično vidi koliko je ponovno opak na parketu.

"Rekao sam mu da je točno onakav kakvoga ga se sjećam, na obje strane terena. Imao je neka dobra dodavanja, neke dobre skokove, jednostavno je dobro igrao", rekao je trener Portlanda Terry Stottsa na videokonferenciji za medije nakon treninga.

Osim Bosanske Zvijeri, Blazersima se vratio i Zach Collins, krilni centar koji je zbog operacije ramena propustio skoro cijelu sezonu. I on je, kaže Stotts, isti kakav je bio i prije, pa će Portland imati dva ozbiljna pojačanja pod koševima u odnosu na prvi dio sezone te djeluje kao najopasnija momčad od svih koje u nastavak sezone ulaze izvan zone doigravanja.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara