ZANIMLJIVOSTI

Boycie iz Mućki u Beogradu se raspričao o Đokoviću, Crvenoj zvezdi i kriketu

Boycie iz Mućki u Beogradu se raspričao o Đokoviću, Crvenoj zvezdi i kriketu
Screenshot: Telegraf

JOHN CHALLIS, popularni Boycie iz hit serije Mućke (Only fools and horses), boravi ovih dana u Srbiji, gdje snima svoj dokumentarac Biti Boycie u Beogradu. Ekipa Telegrafa uhvatila ga je prilikom jednog snimanja i porazgovarala s njim o Srbiji, Crvenoj zvezdi i Đokoviću.

Tako popularni Boycie na početku razgovora objašnjava ljubav prema kriketu i Arsenalu te nedavno stečene simpatije prema Crvenoj zvezdi.

"Kriket? Pa, ja sam Britanac. Svi Englezi vole kriket. Igrao sam kriket u školi, ali i nakon nje. Postao sam baš dobar u njemu. To je sjajna igra. I nogomet je, naravno. Ovih dana bili smo na stadionu Crvene zvezde. Kakav pogled! Kakav veličanstven pogled! Jedan od najboljih pogleda koje sam ikada vidio s nogometnog stadiona."

Kako su trenutno aktualni Australian Open i finale u kojem će igrati Novak Đoković protiv Dominika Thiema, Challis je otkrio za koga navija, baš kao i "šaljivi detalj" u kojem je srpski tenisač pomogao Murrayu.

"Da, znam Novaka, gledao sam njegove mečeve. To je dobar tenis, drugi najbolji koji sam gledao. Pratio sam ga i znam da je pustio Andyju Murrayu da pobijedi. To je bilo vrlo plemenito od njega. Fantastičan igrač", zaključio je Boycie. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara