Brat Didiera Drogbe Pjesnicima nije interesantan

OVIH se dana na treninzima Zagreba vrzma navodni brat Chelseanog napadača Didiera Drogbe, Joel Drogba. 19-godišnji Joel došao je u Zagreb iz Pariza posredstvom "određenog menadžera", a budući da se ozlijedio već na prvom treningu, čini se da će vrlo brzo put pod noge - pravac Pariz.

Prema onom što je mladi Drogba prezentirao na treningu, čini se kako se neće dugo zadržati u Kranjčevićevoj, a ništa bolje oduševljenje nije se moglo očitati s lica trenera Mile Petkovića.

"Ne znam je li nečiji brat, niti me to zanima. Bitno je ono što mora pokazati na terenu, a to nije nešto posebno. Vidjet ćemo, možda će ostati još tjedan dana radi adaptacije." - prokomentirao je Petković Drogbin prvi nastup na treningu.

Mile Petković uspješno vodi momčad Zagreba s kojom je uspio izboriti prolaz u Ligu 6, a on sam hrvatsku ligu po kvaliteti igre svrstava uz austrijsku, belgijsku i švicarsku, ali ispred bosanske, makedonske, slovenske i sličnih.

Kormilar Pjesnika se osvrnuo i na neke međusobne odnose trenera HNL-a.

"Kad ste vidjeli da suci kažu nešto protiv sudaca? Kod nas treneri gledaju kako će jedni druge više diskreditirati. Ne držimo sami do sebe. Srpski ili bosanski treneri, primjerice, vuku jedni druge u inozemstvo." - kaže Petković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara