Brugge ne pušta Balabana, odšteta je 5 milijuna eura

Brugge ne pušta Balabana, odšteta je 5 milijuna eura
BOŠKO BALABAN nakon nekoliko dobrih utakmica u dresu belgijskog Bruggea dobiva ponude sa svih strana, no Belgijanci ga ne puštaju. Odštetni zahtjev drže na 5 milijuna eura, a najavili su i razgovore o produžetku ugovora.

“Zadovoljan sam. Ovdje sam se ponovo rodio. Pet mjeseci sam se oporavljao od ozljede koljena i za sve je iznenađenje koliko brzo sam postao redoviti strijelac.” - izjavio je Balaban za Jutarnji list.

Balaban je dodao kako ima ponuda, no Brugge ga ne pušta. Prema izvorima Jutarnjeg lista najuporniji su Marseille, Hertha i Bolton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Balaban je rekao kako bi najradije u Italiju ili u Francusku, ali bi volio i Englezima pokazati da nije “roba s pogreškom”.

“Ako se vratim u Englesku, bit će to pod mojim uvjetima” - rekao je hrvatski napadač kojeg Belgijanci uspoređuju s Marijom Stanićem, pa su ga prozvali “super Bosko”.

“Od svakog Hrvata ovdje se očekuje da budu kao oni, a oni imaju skoro status božanstva” - komentirao je Balaban status hrvatskih nogometaša u Belgiji.

I Tomo Butina ima ponuda sa svih strana, no najvjerojatnije će ostati u Bruggeu, gdje niti nemaju zamjenu za njega. Naravno, dođe li kakva zaista visoka ponuda, Butina smatra kako će se lako dogovoriti s klubom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara