Brutalan napad Tornada na Đurđu Adlešič

Brutalan napad Tornada na Đurđu Adlešič

POTPREDSJEDNICA Vlade Đurđa Adlešič nova je inspiracija navijačkim skupinama, koje koriste svaku priliku da pokažu što misle o novim izmjenama famoznog navijačkog zakona.

akon što je krenula u ofenzivu, po receptu britanskog sudstva, Đurđa se našla na stalnom udaru tribina. Đurđo, zauvik spremni, poručili su transparentom pripadnici Torcide na Poljudu, odgovorili su Boysi s "Đurđa daj 4 pana i zakon o navijačima", a jučer su svoj obol dali i predstavnici Tornada. Doduše, njihova je poruka vulgarna i pomalo jeftina, ali krajnji cilj navijača je isti, razlikuje se tek izvedba.

Zadarski su navijači izvjesili transparent s napisom "Ne palimo aute, samo baklje. Ništa pištolji, samo šake. Nama reket služi za tenis, a ti nam Đ...a popuši penis", tijekom košarkaške utakmice NLB lige, 5.. kola u kojem je Zadar dočekao Helios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Košarkaši Zadra slavili su teže od očekivanog, slovenska momčad pala je s 73:67, a navijači su dali svoj "doprinos." Bit će zanimljivo u budućnosti pratiti poteze Vlade koju u akciji "navijač" zastupa Adlešić, koja je još prije neki dan najavila Boysima dolazak u Udrugu i poručila da bi rado išla na sjeveru tribinu pogledat utakmicu...

D.R.
Foto: Zadarsport.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara