Budi se Bad Tatzmannsdorf: Sa suncem stigli prvi menadžeri i prezenterice

ČINI se da u Bad Tatzmannsdorfu ipak nećemo pomrijeti od sveopće dosade. Bazu hrvatske reprezentacije popodne je konačno umjesto kiše okupalo sunce, a ono je sa sobom dovuklo prve navijače, prezenterice i menadžere. Jutros je locirana Lana Jurčević, na poslijepodnevni trening navratio je Sharbinijev menadžer Sanjin Ugarković, a nije izostao niti presidente Vlatko Marković koji je session pratio zajedno s zemaljskim vladarima Burgenlanda.

"Kakvu ste samo promociju napravili Sharbiniju, zar radi toga da se ljutim? Da nema tako dobre pločice, možda i ne bi bilo dobro da ste ga fotkali. Ovako, mali ima šta pokazati.", dobacio je Ugarković, koji je stigao pozdraviti Sharbinija, Kneževića i svog frenda Bilića.

Bad Tatzmannsdorf polako se budi, pristižu navijači, konačno se osjeća da kreće nogometna ludnica. Osjeti se i na našim igračima, i nije floskula kada redom kažu da jedva čekaju prvi zvižduk bivšeg policajca Pietera Vinka u nedjelju na Ernst Happelu.

Izađite na balkone...

Bilić je sa svojim momcima u četvrtak u Bad Tatzmansdorfu odradio posljednji trening prije utakmice s Austrijom. Već sutra reprezentacija seli u Beč, gdje će s početkom u 18 sati ispipati teren nacionalnog stadiona austrijske reprezentacije. Austrijanci će na Ernst Happel istrčati nešto kasnije, iza 20 sati.

Današnji trening nije odudarao od najave koju je na press konferenciji isporučio izbornik Bilić. Prvih 15 minuta poluotvorenog treninga gledali smo s tribina, a onaj preostali dio iz naše baze na balkonu Simon das Vitalhotela.

U jednom trenutku zabrinuli smo se zbog Nike Kranjčara, koji se primio za leđa i išetao s travnjaka zajedno s našim liječnikom Bahtijarevićem. No, nakon pet minuta Niko se s osmjehom na licu pridružio suigračima. Sve je ok, stigla je poruka iz svlačionice. Momci su odradili ševu u dvije grupe, pa lagano rastrčavanje, zatim vježbanje slobodnjaka te vježbanje završnice akcija na strani, uz dakako, nešto duže vježbanje završnog udarca. Sve je prošlo glatko i u dobrom raspoloženju koje je konačno zavladalo Bad Tatzmannsdorfom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara