Burić: Ne smeta me podcjenjivanje iz Dinama, nego što po Zagrebu moramo ići okruženi policijom

Burić: Ne smeta me podcjenjivanje iz Dinama, nego što po Zagrebu moramo ići okruženi policijom

 Foto: Hina

TRENER Hajduka Damir Burić najavio je subotnji derbi na Makismiru protiv Dinama koji počinje u 15 sati.

"Ne zadovoljava nas bod u Maksimiru, kao ni igdje drugdje. Proveli smo dobre dane u Zagrebu, momčad je pokazala kako je prava. Ne želim otkriti gdje ćemo danas trenirati jer i drugi tabor prati svaki naš korak", rekao je Burić.
 
Hajduk ima problema s ozljedama. Uz petero igrača koji su pod posebnim tretmanom, Maglica je novi na tom popisu zbog udarca kojeg je zaradio na treningu. Bilji, Kalinić, Tudor, Bencun i Milić. Ipak, Burić vjeruje da će svi biti spremni za utakmicu. Na kraju je pokušao smiriti tenzije pred utakmicu:
 
"Ne smeta me što iz Dinama dolaze podcjenjivačke poruke. Ne osvrćem se na to, kao što je i izjava mog kapetana Milovića kako "bijeli" vlak dolazi pregaziti, bila šala. Milović se samo šalio i ne treba dizati tenzije."
 
"Mene smeta to što smo sinoć na utakmicu Cedevite morali doći pod policjskom pratnjom. Zašto su takve tenzije i običaji, mi smo sasvim normalni. Jedva čekamo utakmicu, a ja ne mislim da će ona biti šlag na tortu naše dobre jeseni, nego samo jedna od etapa na našem kilometarskom putu", završio je Burić
 
Hajduk eventualnom pobjedom sutra ponovno može preskočiti Dinamo na drugoj poziciji tablice.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara