Burić uoči Zagreba: Teško je igračima izbiti Dinamo iz glave

Burić uoči Zagreba: Teško je igračima izbiti Dinamo iz glave

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK izlazak iz rezultatske krize traži u nedjelju od 17 sati kada na Poljudu gostuje posljednjeplasirani Zagreb.
 
Trener Hajduka Damir Burić u posljednje vrijeme ima puno problema s ozljedama igrača, pa je na početku pressice nasmijao novinare izjavom da sada ne može računati niti na pomoćnog trenera Španjića, trenera golmana Gabrića, masera Sisgorea, menadžera momčadi Mikulandru, glasnogovornika Orlića...
 
"Bilo je dosta bolesti u stožeru, još uvijek se nismo svi ni kompletirali, a ništa bolje stanje nije ni u momčadi. Od igrača upitni su i Velazquez, Tudor, Šimić... Desetkovani smo, situacija ne izgleda nimalo ružičasto, ali želimo uzeti sva tri boda da možemo lakše gledati u budućnost", rekao je Burić.
 
Koliko mogu tek oporavljeni Vlašić i Velez?
 
"Ja se nadam da će obojica biti fit. Nadam se da će liječnička služba dati zeleno svjetlo, a koliko će moći, vidjet ćemo u razgovoru s njima. Vlašić je i u Zaprešiću mogao, ali je bilo bolje ne riskirati i po onakvom terenu ga uvoditi u igru."
 
Nakon Zagreba slijede okršaji s Dinamom.
 
"Fokusirani smo na Zagreb, želimo pod svaku cijenu uzeti tri boda što bi značilo da na neke situacije možemo gledati lakše naročito što se tiče prvenstva. Shvaćamo Zagreb jako ozbiljno i koncentrirano. Ponavljam, fokus je Zagreb, a ne Dinamo. Teško je s obzirom na pisanja medija i sugestije iz okoline izbiti Dinamo igračima iz glave."
 
Zagreb?
 
"Jako neugodan protivnik s individualcima kao što je Boban koji je uvijek dobar za jedan gol, imaju dobru obranu i kvalitetnog golmana Livakovića. Posjeduje kvalitetu i ne smijemo ga podcijeniti, moramo biti prezentni i dominantni te odraditi dvoboj na visokom nivou da bi ostvarili svoj cilj."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara