Capello i Beckham ponovo zajedno?

OTOČKI mediji ističu da je Engleski nogometni savez ponudio talijanskom stručnjaku Fabiju Capellu 16 milijuna funti da u sljedeće četiri godine predvodi englesku reprezentaciju.

Službene potvrde još nema, ali velik dio otočkih stručnjaka zagovara upravo Capella. Na toj je liniji i bivši proslavljeni engleski reprezentacitivac, a kasnije i izbornik i menadžer, Glenn Hoddle.

"Ako Savez želi inozemnog izbornika onda to mora biti netko tko se dokazao na najvišoj razini. Čovjek koji odgovara tom opisu je Fabio Capello. On je moj prvi izbor za taj posao. Dozvolio bih, primjerice, Capellu dovesti nekog talijanskog asistenta, ali bi uz njih morao biti i jedan engleski stručnjak, kojeg bi pripremili za eventualno preuzimanje klupe. To ne mora biti mlad stručnjak, ali mogući bi izbor bili Stuart Pearce, Alan Shearer, Steve Coppell ili netko sličan." - istaknuo je Hoddle.

Capello trenutačlno na engleskim kladionicama figurira favoritom za preuzimanje izborničkoga mjesta, a iza njega su Jose Mourinho, Martin O'Neill i Jürgen Klinsmann.

preuzme li Capello zaista englesku reprezentaciju, bit će zanimljivo pratiti odnos na relaciji s Davidom Beckhamom, koji je za Capellove ere napustio Real Madrid. No, u redovima Kraljevskog kluba Becks je ipak boravio duže od svog bivšeg (budućeg?) trenera.

D.R.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara