Capello: Nogometaši prerano postaju bogati

Capello: Nogometaši prerano postaju bogati

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello krivi novac za neodgovorno ponašanje igrača van nogometnih travnjaka.

Talijanski strateg trenutno u vlastitoj svlačionici ima problem dvojice sukobljenih nogometaša Johna Terryja i Waynea Bridgea koji su u svađi zbog iste žene zbog čega se branič Manchester Cityja odrekao nastupa za Gordi Albion, kao i Ashleyja Colea koji se rastaje od svoje supruge zbog izvanbračnih afera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capello je Terryja zbog izvanbračne afere s Bridgeovom bivšom djevojkom lišio kapetanske vrpce, a sve je svoje nogometaše pozvao na “uzorno ponašanje” uoči Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

"Terry, Bridge i Cole su važni nogometaši. Oni moraju biti uzori djeci, svim engleskim navijačima. Zbog tog razloga moraju biti oprezni u svakom trenutku i žrtvovati neke stvari iz osobnog života. Svi su oni mladi igrači, bogati dečki koji su do novca došli prerano i to je problem", zaključio je Capello uoči večerašnje (srijeda) prijateljske utakmice s Egiptom na Wembleyju u kojoj priželjkuje bezrezervnu podršku publike.

"Navijači moraju razumjeti da privatni životi nekih igrača nisu bili tako dobri, ali da je na travnjaku stvar drugačija. Mi smo svi dio engleske reprezentacije, branimo iste boje i navijačka podrška važna nam je u svakom trenutku. Nadam se da će nam pomoći."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara