Cassano: Vratio sam se zbog sunca i mora

Cassano: Vratio sam se zbog sunca i mora

ANTONIO CASSANO, povratnik u Italiju iz redova madridskog Reala, u subotu je predstavljen navijačima kojih se okupilo dvije tisuće.

"Mislim da je pretjerano kazati da je ovo moje uskrsnuće, budući da mene nije tako lako ubiti. Majka me od malih nogu učila da budem samopouzdan, pa se, unatoč 18 teških mjeseci u Madridu, i dalje osjećam snažnim", rekao je Cassano.

"Tek mi je 25 godina. Imam ispred sebe najmanje još sedam godina da učinim velike stvari", istaknuo je talijanski napadač, potvrdivši da je ovoga ljeta odbio Svena-Gorana Erikssona, odnosno, Manchester City.

"Želio sam u Sampdoriju jer mi je nedostajala Italija. Kada sam daleko od svoje zemlje, naprosto se ne osjećam dobro. Još nisam pronašao kuću u Genovi, no želim vilu na obali. Želim se buditi uz sunce i more", istaknuo je igrač koji je najsvjetlije trenutke u karijeri okusio za dana dok je igrao u Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo, na dresu će nositi broj 99, kojim želi odati počast svom dobrom prijatelju Ronaldu. Priznao je i da je nekoliko pretežak, no smatra da je to problem koji će riješiti u tjedan dana.  

Iako je na predstavljanju bio odlično raspoložen, lice mu se smračilo kada je netko od novinara spomenuo Fabija Capella. Na upit o njihovom odnosu u Madridu nije imao komentara. 

Totalsport
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara