CEDEVITA SE SELI IZ ZAGREBA Želi igrati u varaždinskoj Areni

CEDEVITA SE SELI IZ ZAGREBA Želi igrati u varaždinskoj Areni

Foto: Hina

CEDEVITA razmišlja da sljedeće sezone sve svoje utakmice igra u Varaždinu. Hrvatski košarkaški klub pregovara s gradom Varaždinom, čija Arena prima oko 5400 gledatelja. Cijelu priču potvrdio je i gradonačelnik Ivan Čehok.
 
"Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost Grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u varaždinskoj Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga", otkrio je Čehok za eVaraždin pa nastavio:
 
 
"Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti", zaključio je. 
 
Time bi Varaždin, Zagorje i Međimurje dobili sjajnu priliku gledati Eurocup, a Cedevita bi sigurno dobila više gledatelja nego što ih ima u Zagrebu.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara