Čeka li nas meč stoljeća? Floyd Mayweather odgovorio na Khabibov izazov

Čeka li nas meč stoljeća? Floyd Mayweather odgovorio na Khabibov izazov

NOVI UFC prvak Khabib Nurmagomedov nakon slavlja protiv Conora McGregora i podizanja puno prašine zbog divljanja poslije tog meča, zadao si je novi cilj u karijeri.

Dagestanac je odlučio izazvati nepobjedivog Amerikanca Floyda Mayweathera na borbu, a učinio je to za vrijeme jednog eventa na kojem je bio u društvu direktora Mayweatherove promocije Leonarda Ellerbea.

"Floyd, idemo se boriti, 50-0 protiv 27-0, dvojica boraca koji nikad ne gube. Idemo, zašto ne?" pozvao je novi UFC-ov prvak američkog boksača na veliki meč.

"U džungli ima mjesta samo za jednog kralja. Naravno da sam ja taj kralj. Zato što se on mučio s Conorom, a ja sam ga lako riješio", poručio je Khabib.

Nije se dugo čekalo na odgovor Floyda, koji je očito spreman da se nađe oči u oči s Khabibom.

"CBS, Showtime i MGM Grand, pripremite čekovnu knjižicu. Posjetite stranicu Leonarda Ellerbea (direktor Mayweatherove promocije) da vidite kako me Khabib Nurmagomedov izazvao", poručio je Floyd.

Ipak, koliko god Khabib bio odličan borac, čini se, malo se zaletio s tom izjavom.

Dovoljno se samo vratiti godinu dana unazad i prisjetiti se meča između Mayweathera i McGregora u kojem se američki boksač doslovno poigravao s Ircem i lako slavio. Bio je to pravi dokaz koliko su MMA i boks zapravo dva potpuno različita sporta.

Nije poznato ni po kojim pravilima bi se borili, MMA ili boksačkim.

U svakom slučaju, dogodi li se ovaj spektakl, jedno je sigurno - obojica će zaraditi ogroman novac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara