CRO COP - NELSON

Čekao je ovo sedam i pol godina: Mirko nakon meča pokazao da je veliki šampion

Čekao je ovo sedam i pol godina: Mirko nakon meča pokazao da je veliki šampion

MIRKO FILIPOVIĆ u žestokoj borbi protiv Roya Nelsona, u revanšu koji je čekao sedam i pol godina, slavio je jednoglasnom odlukom sudaca.

U legendarnoj dvorani Mohegan Sun u Uncasvilleu, New York, 44-godišnji Filipović protiv dvije godine mlađeg Big Countryja odradio je strašnu borbu, uz mnogo razmjena udaraca u tri teške runde.

Neuništivi hrvatski borac nastavio je veliki niz. Neporažen je u posljednjih deset borbi i izgleda fizički moćno kao na početku karijere. Planira odraditi još jednu ili dvije borbe. 

"Za mene je ovo bio mentalno težak meč. Više sam se umorio mentalno, nego fizički u ovom revanšu", kazao je Mirko nakon pobjede.

Iz ringa je izašao bez velikih riječi. Dok je Nelson dizao ruke, sugerirajući da je on pobjednik, Mirko je mirno dočekao proglašenje. Pogledom je samo prostrijelio Nelsona. Iz jednog pogleda bilo je jasno što je pomislio.

Na pitanje voditelja kakav je osjećaj boriti se u poznim godinama, ostao je miran. Mirko često kaže kako to mnogi ionako ne razumiju.

"Teško je reći kakav je osjećaj. Sve je isto, samo sam stariji. Najvažnije je da se osjećam dobro", odgovorio je Mirko voditelju Bellatorovog eventa koji mu je čestitao na fajtu.

Nelson je nokautirao Mirka u UFC-u 2011. godine. Od tada Cro Cop čeka njihov revanš. 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara