Červar: Ante Kostelić nije trener, on je "dreser"

Červar: Ante Kostelić nije trener, on je "dreser"
NAKON što je Ante Kostelić knjigu Line Červara nazvao “cirkusantskom", rukometni izbornik Lino Červar izjavio je kako Kostelićevu izjavu ne želi komentirati jer "Ante Kostelić nije trener".

“Ma ne mogu s Kostelićem ništa komentirati jer on nije trener. Znate li što je on? On je dreser” - izjavio je Lino Červar u intervjuu za Večernji list komentirajući vrijeđanje Ante Kostelića prije nekoliko tjedana u Novom listu.

Kostelić je tada izjavio kako Červar je zadužio hrvatski sport, no njegovu knjigu “Od Učke do Olimpa” smatra cirkusantskom, a on se ne želi na taj način predstaviti javnosti.

Hrvatski rukometni izbornik Červar prisjetio se i koliko je trofeja osvojio u posljednjih nekoliko godina pa je najavio pohod na sedmi. No, dodao je kako ne zna što će dalje osvoji li zaista i Svjetsko prvenstvo u Tunisu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogao bih pokušati kao trener rukometašica. Da, u tome se još nisam okušao i to bi mi bio velik motiv.” - izjavio je Červar.

Hrvatski rukometaši pripremaju za za Svjetsko prvenstvo koje počinje u Tunisu. Prvu pripremnu utakmicu odigrali su u nedjelju i to protiv Slovenije. Hrvatska je pobijedila 36:33, a naš najbolji strijelac bio je Mirza Džomba.

U sklopu priprema za SP Hrvatska će nastupiti na "Croatia Cupu" u Poreču, te odmjeriti snage sa Slovenijom, Tunisom te Srbijom i Crnom Gorom, a po dolasku u Tunis slijedi uzvrat s domaćinima i dvoboj sa Švicarskom.

Prvu utakmicu na SP-u igramo s Argentinom 23. siječnja (17.00 sati), a slijede Japan (24. siječnja u 18.15 sati), Australija (26. siječnja u 16.15 sati), Španjolska (27. siječnja u 18.15 sati) i Švedska (29. siječnja u 20.15 sati).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara