Chiellini: Nije istina da ne volim Ibrahimovića

JUVENTUSOV branič Giorgio Chiellini tvrdi da nema nikakvih problema u odnosima sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Chiellini i Ibrahimović imali su tijekom torinskog derbija između Juventusa i Intera nekoliko vrlo žestokih duela. Neki su sugerirali da je možda u pitanju i rješavanje nekih neraščićenih računa dvojice bivših suigrača u Juventusu, međutim, 23-godišnji branič Stare dame kaže kako u njihovim duelima nije bilo ''ništa osobno''.

"Nemam nikakvih osobnih problema s Ibrahimovićem, i nije istina da imam nešto protiv njega. Tijekom utakmice dolazi do situacija koje su različite od onih izvan terena. No, već 5 minuta nakon utakmice bio sam ''hladan kao špricer''. Nisam imao nikakvih bliskih susreta sa Zlatanom nakon susreta, ali i da jesam, ni bi mi bio nikakv problem pružiti mu ruku",  izjavio je Chiellini za Sky Sports Italia.

"Jasno je da smo tijekom 90 minuta utakmice neprijatelji na terenu. Budući da je on njihov najopasniji igrač, učinio sam sve što sam mogao da ga zaustavim. Obojica smo koristili svu fizičku snagu koju imamo, ali bez ikakvih niskih namjera ", dodao je Chiellini.

Švedski je napadač, dakako, bio dočekan od Juventusovih navijača ''na nož'', nakon što je napustio taj klub u kolovozu 2006.

"Njegov odlazak nije nam donio takve probleme kakve smo možda očekivali. Kada je odlazio, situacija u klubu je bila jako teška, i svaki igrač je imao izbor što će učiniti",  zaključio je Chiellini.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara