Cico: Razlike između naših i brazilskih igrača nisu velike!

IAKO JE dan nakon velike pobjede nad Bugarima u Sofiji, kad je Hrvatska uvjerljivo svladala domaćine rezultatom 1:3, hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar bio suzdržan u izjavama, nekoliko dana kasnije ipak se prepusti sveopćoj euforiji oko hrvatske reprezentacije, koju je tako usporedio s – Brazilom!

Iako je do kraja kvalifikacija za SP Hrvatskoj preostalo još četiri utakmice (Island, Malta, Švedska, Mađarska), Cico je u razgovoru za Večernji list ustvrdio da će prijateljska utakmica između Hrvatske i Brazila, koja će se odigrati 17. kolovoza na Poljudu, biti – predigra finalu SP-a!

"U Sofiji smo igrali vrhunski iako i igrači i stručni stožer mogu još bolje. A sudeći prema posljednjim rezultatima te dvije reprezentacije, utakmica Hrvatske i Brazila bit će predigra finalu SP-a!" - ustvrdio je Kranjčar, pa dodao kako razlike između hrvatskih i brazilskih reprezentativaca nisu velike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući utakmice Bugarska - Hrvatska i Brazil - Paragvaj, vidi se da smo tu negdje, da razlike između naših i brazilskih igrača nisu velike, da i mi imamo takvu kvalitetu." - kazao je Cico.

Na novinarski upit o vrlo dobroj izvedbi koju protiv Bugara pružio njegov sin Niko, izbornik je odgovorio: "On je igrom u Sofiji osvojio srca Hrvata i trebao bi ostati ovdje. Ne znam za konkretne ponude, ali učinit ću sve što je u mojoj moći da ga zadržim još jednu sezonu u Hajduku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara