Cico: Svaka čast Škotima, no mi smo Hrvati

IZBORNIK nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar ostaje pri stavu da je Pršo 17. kolovoza trebao doputovati u Split, pa "makar s tribine bodriti hrvatsku reprezentaciju". U intervjuu za Sportske novosti Cico kaže da će ipak pozvati Pršu na utakmicu protiv Islanda i Malte, a okupljanje reprezentacije počinje 28. kolovoza u Zagrebu.

"Ja ne odustajem od svoga stava, čija je poanta čuvanje duha i kulta državne momčadi. To se postiže i pojavljivanjem oporavljenika. Zašto bi netko bio na dispoziciji svome klubu u subotu, pa u prvu sljedeću subotu, zašto se ne bi pojavio između tih termina i s tribine pratio nastup kolega. To prije što nije baš tako ozlijeđen. Njegova je ozljeda kronična." - rekao je Cico.

Izbornik zbog toga ipak neće provesti ono što je najavio kao mogućnost, a to je izbacivanje Prše s popisa reprezentativnih prvotimaca. Cico je rekao i kako je momčad ostala bez Olića, ali da se vraća Pršo. Ipak, nije sretan stavom Škota prema našoj reprezentaciji.

"Dadu treba čuvati? Pa čuvamo ga stalno. Uvijek dajemo prednost Glasgow Rangersu, kad će Glasgow Rangers dati prednost Hrvatskoj? Svaka čast Škotima, no mi smo Hrvati." - rekao je izbornik Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gašenje požara na relaciji Cico - Pršo ovog su vikenda u Glasgow otputovali glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić i momčadski liječnik Zoran Bahtijarević. Prema škrtim informacijama iz HNS-ovog izaslanstva, nesporazum je izglađen i Dado će 3. rujna istrčati na stadionu u Reykyaviku.

28. kolovoza u Zagreb će doputovati veći dio reprezentacije, a već idućeg dana ekipa putuje u Čatež.

30. kolovoza "Vatreni" bi trebali odigrati revijalnu utakmicu u Jastrebarskom, ali susret još nije 100 posto siguran iako je vrlo izgledan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara