Cico uoči odluke: Ako mi dođu glave, idem na more

Cico uoči odluke: Ako mi dođu glave, idem na more

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije nakon izvještaja Izvršnom odboru HNS-a, koji će odlučiti o njegovoj sudbini, je iz Kuće nogometa u Rusanovoj ulici izašao izrazito dobrog raspoloženja.

>>> Odluku o Cicinoj sudbini očekujemo u idućih sat vremena, pred HNS-om je 50-ak novinara

"U svom izvješću sam objasnio što sam imao, Stručna komisija je to proučila, u ovom trenutku ne znam kakva će biti moja sudbina. Izvršni odbor sada ima svoju zadaću, a uskoro ćemo doznati odluku. Ja sam svoje rezultatske uvjete iz ugovora ispunio, stručna komisija je to prihvatila." - kazao je Cico novinarima, koji u Rusanovoj očekuju vijest o njegovoj smjeni.

"Mislim da medijska hajka na mene nije bila potrebna, ukoliko se dogodi da odem neću tražiti nikakve izgovore. Ako mi dođu glave, idem na more." - dodao je.

Cico "više nema što reći" te tvrdi kako je Stručna komisija presudila sama sebi. Dan ranije se pred njom nije pojavio, iako je trebao dati usmeni izvještaj. Stručna komisija je trebala dati pozitivno, odnosno negativno mišljenje, no odluku je prepustila IO.

"Ne znam zbog čega su jučer planuli jer nisam bio na sastanku, nisam ni trebao. Izvješće su dobili, tamo nisam bio niti potreban." - čudi se Cico.

O Niki ne želim govoriti, sve bih napravio isto

"O ponudi iz Katara ne želim govoriti, to su mediji govorili. Ne želim govoriti niti o sinu. Bez obzira na odluku i dalje tvrdim da sam učinio sve dobro. Nisam rekao da je rezultat bio negativan, jer sam u smislu svog ugovora ispunio posao." - naveo je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cico nije kontaktirao s igračima nakon SP-a, te tvrdi kako su mu svi igrači i dalje na dispoziciji.

"Dobijem li otkaz, neću biti razočaran, jer znam što znači biti trener, kad nisi u formi svi te kritiziraju, smatram da predsjednik Marković nije trebao ići u javnost s izjavama o mom ugovoru. Vjerujem da IO može izabrati mog sposobnog nasljednika, iako o imenima mogu govoriti. Činjenica da igramo konstantno na velikim natjecanjima je dokaza da je IO sposoban." - pohvalio je poslodavce Kranjčar.

Protiv Australije igra "promjenjiva"

Utakmicom protiv Japana i Brazila smo doprinijeli imidžu hrvatskog nogometa. Nikad nisam rekao da smo podbacili. Involvirao sam četiri, pet, mladih igrača. Jedino je igra protiv Australije bila promjenjiva. O narušenim odnosima među reprezentativcima ne znam ništa." - pohvalio je svoje reprezentativca, koji su, prema mišljenju stručne komisije HNS-a doživjeli - neuspjeh.

"S medijima i igračima sam uvijek dovoljno komunicirao i dalje stojim iza izjava kako ništa ne mijenjao, kao niti svoje izjave nakon SP-a." - ponovio je Cico.

"Ova generacija, ukoliko ja ostanem, ima kvalitetu i mogućnost napraviti dobar rezultat u kvalifikacijama za EP." - dodao je Cico te zaključio: "Trenutno sam na odmoru, posvetio sam se sebi, treba mi da se smirim."

D.R.,S.H.
Foto: D.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara